Teisi juhtumeid

Laupäeva varahommikul kell 5.25 teatati tulekahjust hotellis "Infanta" Järve tn 40. Kui viis esimest tuletõrjeautot kohale jõudsid, oli põleng juba kustutatud. Selgus, et kellegi kuri käsi oli lennutanud hotelli esimese korruse aknast sisse pudeli süütevedelikuga, mis klaasid purustas ja tule valla päästis. Rünnatud oli ka teise korruse akent, kuid seal oli süütepudel vaid klaasi puruks löönud.

Samal päeval kutsuti tuletõrjujad Sõle tn 48 ühiselamusse, kus põles valvuri laua juures olev diivan. Diivan koos madratsiga tassiti välja ja kustutati, ühiselamu aga tuulutati ülerõhuventilaatoriga. Põlengu põhjusena läks kirja laste mäng tulega.

Laupäeva õhtul kell 22.24 kutsuti tuletõrjujad Timuti tn 10, kus teisel korrusel põlesid ühe korteri uks, sein ja lagi. Uks oli süüdatud väljast. Mõni tund hiljem, juba pühapäeva öösel kella 2 paiku süütas keegi Õle tänav 19 ees seisnud Ford Transiti tagarattad.

4. detsembril kella 17 paiku helistati, et Ristiku tänaval Maisi peatuses on kahtlane kott, milles on mürsk. Pommirühm tuli kohale tuletõrje, politsei ja kiirabi saatel, piiras peatuse ümbruskonna sisse ning avas koti. Selgus, et teade mürsust vastas tõele. Pommirühm viis mürsu minema.

Eile kella 16 helistati, et Kotka tn 1 viienda korruse aknal kõõlub mees, kes lubab sealt alla hüpata. Kohale kihutanud pritsimehed hakkasid mehega rahulikult juttu rääkima, samal ajal redelit üles ajades. Mees võttis elukogenud päästjate soovitusi kuulda ning taandus tuppa tagasi. Üks päästjatest ronis koos politseinikuga aknast sisse, seejärel lõigati lahti uks ja deliiriumis 46-aastane mees anti politsei valve alla üle.