Esmaspäeval kell 11.35 märgati ühest Akadeemia tee 46 aknast suitsu tõusmas. Kohale kihutanud Nõmme tuletõrjujad ronisid akna kaudu sisse ja nägid seal diivanit ja lauda põlemas. Korteri metalluks lõigati ketaslõikuriga lahti. Toast leiti diivanilt raskes seisundis noormees, kes anti üle meedikutele. Teel haiglasse noormees suri. Tuletõrjujate hinnangul põhjustas õnnetuse suitsuga magama jäämine diivanil.

Samal ajal kutsuti tuletõrjujad ka Katusepapi 36, kus põlesid puumaja teise korruse sein, pööning ja katus. Tuli kustutati, kuid kustutusveest sai kannatada ühe korteri lagi. Katusele oli parajasti pandud ruberoidi ning ilmselt põhjustas põlengu tõrvatünni soojendamisel tekkinud säde. Katust parandanud firma lubas kustutamisel tekkinud kahjud kinni maksta.

Sama päeva õhtul kell 18.30 kutsuti tuletõrjujad taas Akadeemia teele, seekord majja 34. Ka seal oli keegi mees suitsu tõmmates diivanil tukastanud ja koni käest maha pillanud. Sigaretist süttisid diivan ja põrandal olnud kaltsud. Peremees ise viga ei saanud.

Edasi järgnesid teated pommikahtlastest esemetest. Esmaspäeval kell 18.58 helistati, et Toom-Kuninga 10 maja ees on kahtlane kohver, milles võib olla pomm. Kohale sõitsid pommirühm, seda julgestav tuletõrjeauto ning igaks juhuks ka ambulants. Kui kohvrit uurima hakati, selgus, et see on tühi.

Tund hiljem kell 19.43 helistati Mulla 8 ning teatati, et seal on postkasti pandud kahtlane ümbrik, mis on kindlasti kirjapomm. Kohale kihutasid taas pommirühm, seda julgestav tuletõrjeauto ning igaks juhuks ka ambulants. Kui kahtlane ümbrik avati, oli see reklaami täis.

Teisipäeva hommikul kell 6.10 helistati, et Lai 41 kangi alla on sokutatud kahtlane kohver, mis võib täis olla lõhkeainet. Kohale läksid taas pommirühm, seda julgestav tuletõrjeauto ning igaks juhuks ka ambulants. Kohver oli tühi.

Kolmapäeva varahommikul kutsuti tuletõrjujad Priisle keskuse juurde. Keegi pesu rõdule kuivama pannud naine nägi, et turutagune tühermaa on paksu suitsu täis. Häire korras kohale kihutanud pritsimehed tuvastasid, et tegemist oli hommikuse uduga.

Laupäeval kell 13.45 teatati, et Raadiku 2 keldrist on leitud elavhõbedat. Mustamäe komando spetsaialistid tõid sealt ära kaks kolvitäit vedelat metalli, mis kokku kaalus umbes kilogrammi.

Samal päeval kell 15.23 teatati, et Gonsiori 17 ühest viienda korruse aknast tuleb suitsu. Korteris põlesid diivan, kapp ja sein. Tuletõrjujad kustutasid põlengu ja tuulutasid ruumid. Selgus, et korteri 92-aastane perenaine oli tahtnud keedupulgaga vett soojendada, ent kuum spiraal kukkus diivanile ja pani selle põlema.

Pühapäeva varahommikul kell 5.08 kutsuti tuletõrjujad Järveotsa tee 29, kus 7.-8. korruse vahel oli tulekuma. Trepikoja akende all põles plastpudel, mis oli bensiini täis. Pudel kustutati, koridor õhutati, kuid kes ja milleks sellist tempu tegi, pole veel selge.