Vastuvõetutele saadab ülikool ka teate e-posti või kirja teel. Ajavahemikul 27. juulist 19. augustini tuleb kõigil Tallinna ülikooli tasuta ja tasulistele kohtadele vastuvõetutel registreeruda õppetööle.

TLÜ võttis sel aastal vastu 9788 sisseastumisavaldust, sealhulgas 8040 avaldust bakalaureuseõppesse, 1646 magistriõppesse ning 102 doktoriõppesse.

Bakalaureuseõppesse kandideerijate hulgas osutusid populaarseimateks inglise filoloogia (895 avaldust), haldusjuhtimine (732 avaldust) ja eesti filoloogia (305 avaldust).

Magistriõppesse kandideerijate hulgas olid kõige populaarsemad organisatsioonikäitumine (135 avaldust), andragoogika (68 avaldust) ja kommunikatsioon (68 avaldust).

Doktoritasemel sooviti enim õppida kultuuride uuringuid (25 avaldust), kasvatusteadusi (23 avaldust) ja ajalugu (11 avaldust).

Tasuta õppekohtadele võtab Tallinna ülikool sel aastal vastu umbes 1100 inimest. Umbes 680 inimest pääseb õppima bakalaureuse-, 405 magistri- ning 21 doktoriõppesse. Tasulistele kohtadele on võimalik õppima asuda kõigil lävendi ületanutel ning sisseastumiseksamid positiivselt sooritanutel.

27.–29. augustil korraldab TLÜ täiendava dokumentide vastuvõtu neile, kes veel soovivad sel sügisel asuda õppima Tallinna ülikooli. Bakalaureuseõppes on veel tasuta kohti muusika, tööõpetuse ning käsitöö ja kodunduse erialadel, Haapsalu kolledži rakendusinformaatika ja klassiõpetaja erialadel ning Rakvere kolledži alushariduse pedagoogi erialal. Tasuta kohti on ka uusmeedia alases magistriprogrammis „Interaktiivne meedia ja teadmuskeskkonnad“, suulise tõlke ning õpetajakoolituse magistriõppe erialadel.

Täiendava vastuvõtu perioodil on võimalik esitada sisseastumisavaldusi ka kõikidele bakalaureuse- ja magistriõppekavade tasulistele kohtadele. Täiendava vastuvõtu sisseastumiseksamid toimuvad 30.–31. augustil.