Kuna teetööde ajal on liiklus niigi häiritud, soovitatakse liiklejatel kasutada Tuukri või Raua tänava ümbersõidu võimalusi. Autojuhtidel kes tulevad aga Pirita poolt, palutakse teetööde piirkonnas vältida vasakpöördeid.

Trammiga sõitjatel tuleb kuu aja jooksul kasutada liinibusse.

Narva maantee kapitaalremondi käigus valatakse kõnealusel lõigul kogu ulatuses trammitee alla betoonpõhi ja pannakse uued liiprid. Sõiduteelt freesitakse vana asfalt ja paigaldatakse uus. Samuti korrastatakse sõidutee äärekivid ja kõnniteede asfaltkate. Täielikult renoveeritakse ka Narva maantee ja Koidula tänava ristmik.

Teetööde käigus vahetatakse välja ka sadeveekaevude luugid. Uudse lukustusmehhanismiga kaevuluugid on senistest tunduvalt vargakindlamad ja avanevad üksnes ühes suunas, mistõttu on nad ka autoliiklusele ohutumad.

Peatöövõtja AS Talteri Tallinna osakonna juhataja Heiki Vili sõnul on objekti valmimise tähtaeg kavandatud 17. augustile, mil toimub ka tööde üleandmine.

Narva maantee kapitaalremont läheb linnale maksma ligi 8 miljonit krooni, millest 3,6 miljonit kulub teetöödele ja 4,3 miljonit krooni trammitee ehitamiseks.