Põhja politseiprefektuuri esindaja Julia Garanža sõnul tehti politseisse kell 14.05 pommiähvardus, mille kohaselt pidid kell 14.30 pommid lõhkema Sauna tänav 1 ning Pärnu mnt 23 ja 27 asuvates hoonetes. Evakuatsioonitööde tõttu lükkus veidi edasi ka paraadi algus.

Tallinn Pride 2006 esindaja Lisette Kampuse sõnul ründasid noormehed paraadi keskosa kivide ja kaigastega, püüdes kõigepealt tabada eelkõige naisi. Tõsisemaid vigastusi sai umbes 5-6 inimest, üks prantslane viidi peahaavadega ka traumapunkti.

Kampuse sõnul tulid ründajad Tammsaare pargis toimunud rahvuliku liikumise aktsioonilt ning kandsid skinheadide sümboolikat. “Sellega viidi Eesti Euroopa kaardil musta nimekirja, kus on juba ees Läti ja Poola,” sõnas Kampus. “Tuleb küsida, mis olukord see on, kus mehed ründavad naisi kividega? Häbi peaks olema öelda, et need ongi inimesed, kes Eestit nii väga armastavad. Selliste inimestega ei taha normaalsed kodanikud küll tegemist teha,” ütles Kampus.

Homoparaad Tallinn Pride toimus tänavu juba kolmandat korda, kandes sel aastal sõnumit: „Võrdsete kohustustega võrdsed õigused”.