02.31 Politseil ei jätkunud Draamateatri vastas enam meeleavaldajate minema vedamiseks operatiivsõidukeid ja nii telliti kohale suur reisibuss, mis küll täis ei läinud. Hetkel kammib politsei vanalinna läbi ning peab kinni kõik veel seni liikvel olevad protesteerijad. Olukord on rahunenud ning mässu enam kuskil ei ole.

01.45 on olukord Tõnismäel rahunenud. Pealtvaatajate hinnangul vahistas politsei umbkaudu 30-40 inimest.

00.55 Toimus tõsisem kokkupõrge Endla tänaval. Politseinikud ründasid kumminuiade ning meeleavaldajad raudlattidega. Kohale oli taas tulnud ka märulipolitsei.

00.42 Politsei evakueeris lõhutud poe valvuri.

00.31. Lõhuti Tõnismäel asuv Dateli arvutipood. Uut piirdeaeda tõstetakse Endla tänava poole edasi. Lammutatakse ja põletatakse prügikaste.

00.24 Politseirünnakus Endla tänaval jäi üks politseinik nö lõksu ning sai ka paar lööki vastu kilpi. Meeleavaldajad püüdsid samal ajal lõhutud liiklusmärkidega kangutada bussipeatuse sillutist.

00.20 Meeleavaldajad on end Tõnismäel varustanud raudkangide ja suitsupommidega. Politsei seisab teisel pool piirdeaeda.

00.14 Meeleavaldajad viskavad politseid eelnevalt rüüstatud maja küljest murtud lipuvarraste ning kividega.

00.03 Endla tänaval lõhutakse statistikaameti kõrval asuvat hoonet, põleb ka bussipeatuse post.

00.01 Kino Kosmose on kuulda paugutamist, lastakse gaasi. Kohalviibijate sõnul on raske hingata. Umbes 12-13 aastased eesti poisid loobivad munakividega märulipolitseid.

23.58 Paigaldatakse Endla tänava ette uus piirdeaed

23.54 Kapo maja loobitakse kividega, Endla tänava bussipeatuse pink on ära põletatud

23.23 Lõhutakse tramme, meeleavaldajad toovad järjest juurde alkoholi ning poseerivad rõõmsalt ümberpööratud autode juures.

23.21. Rahvusraamatukogu juures kostis kärgatus ning kõik musta tossu täis. Eeldatavasti põleb bussipaviljon. Katki löödud autodest varastatakse mida vähegi võimalik. Varastatakse ka lõhutud kioskitest ja poodidest. Tänavatel on ümber löödud liiklusmärgid, prügikastid jm.

23:14 Pärnu maanteel purustati Eurooptika aknad

23.14 "Kahvli" andmetel oli justiitsministeeriumi lähistel kuulda ka tulistamist.

23:02 Meeleavaldajad on jõudunud vanalinna ja lõhkusid seal just ühe kaupluse aknad ja kisuvad kaupa välja

22:27 Mässajad purustasid Reformierakonna peakorteri aknad. Reformierakonna peasekretär Kristen Michal ütles Päevaleht Online'ile, et selline informatsioon on talle turvafirmalt Falck tõesti laekunud. Reformierakorra pekontor asub aadressil Tõnismägi 9 esimesel korrusel. "Samas tundub, et kogu see tänav on segi pekstud ja autod lõhutud. Ei oska öelda. Keegi ei pääse sinna praegu ligi. Üritame esimesel võimalusel olukorda vaatama pääseda."  Reformierakonna pressiesindaja Henry Arrase sõnul loodab ta, et kontorist ei ole kaduma läinud olulisi dokumente.

22:04 Pärnu maanteel lõhuti, rööviti ja pandi põlema R-kiosk.

21.55 Meeleavaldajad kangutasid maast lahti tänavasillutist, millega visati ka politseinikke. Pealtnägijate sõnul püüdsid eestlased kive küll protesteerijate käest kätte saada, kuid viimased viskasid kive nii lähedal asuva Reformierakonna kontori akendesse kui ka täava ääres seisvatesse autodesse.

21.40 Politsei hakkas laiali ajama rahvusraamatukogu ette jäänud meeleavaldajate massi, mille peale visati nii politseinike kui inimeste sekka mitmeid lõhkepakette.

21.09 Mööda Endla tänavat voolab inimesi aina juurde.

20.57 Ühel mehel õnnestus ronida rahvusraamatukogu rinnatisele ning valas sealt alla inimeste ja politseinike pihta õlut.

20.48 Politsei on soomustatud auto katusele välja toonud veekahuri

20.37. Rahvuslane Jüri Liim ütles Päevaleht Online'ile, et kaitseliit on hetkel kõrgendatud valves ning valmis vajadusel kohe reageerima. Liimi kinnitusel ei ole kasu ka tugevdatud piirikontrollist, kuna üle Läti piiri tullakse kõrvalisi teid pidi. Tema arvates peab valmis olema ka tõsisemateks aktsioonideks nagu näiteks prügikastipommid jms.

20.25 Inimesed loobivad märulipolitseid veepudelitega.

20.14 Kaarli kiriku vastas olevasse trollipeatusesse hakatakse paigaldama uut piirdeaeda.

20.05 Kohale saabub veoauto uute piirdeaedadega

20.02 Tõnismäe kohal tiirutab piirivalve helikopter. Näha on esimesi veriseid inimesi, kohal on ka kiirabi.

19. 59 Ristmik on vabaks tehtud. Politsei hoiab rahvahulki eraldi tänavates, takistades nende läbipääsu. Ristmikule lastakse teatud aja tagant ainult trolle. Rahvamassis leidub näiteks tühi ratastool jms.

19. 53 Juba on visatud ka esimesed tossupommid, samuti visati mingi kõva esemega ühte politseinikku. Märulipolitsei püüab hoida rahvahulka lahus, et ei tekiks liiga suuri inimmasse.

19.40 Märulipolitsei on sulgenud ka Kaitsepolitsei maja esise ristmiku, millest veidi aja eest pääses läbi veel ainult ühistransport. Praegu seisab ristmikul järjekorras mitmeid trolle, mis läbi ei pääse.

19.35 Politsei sulges liikluseks Endla tänava. Tee otsa aetud politseibussi poole suundus aga mitusada inimest, kellest nii mõnigi virutas sõidukile ka jalaga. Politsei kasutas inimeste eemale peletamiseks ruuporisse venekeelseid käsklusi hõigates ning sõitis peagi minema.

19.03 Veidi aega tagasi saabus sündmuskohale märulipolitsei, kes on rahvamassi vastu koos politseiga moodustanud kolmekordse rivi.

18.30 Lisaks on protesteerijad valmis meisterdanud plakati Andrus Ansipist, kes hoiab käes verist sääreluud, taustaks paistmas mitmed pealuud ning kõrval kiri "Welcome to Estonia".

18.10 Meeleavaldajad on asunud nõukogude hümni laulma ning karjuvad mööduvatele politseinikele vene keeles "Häbi! Häbi!".

17.40 Koha peal viibiva Päevaleht Online'i reporteri sõnul jagatakse Tõnismäel ka lendlehti fašismi ja vandalismi vastaste sõnumitega. Politsei kinnitas Päevaleht Online'ile, et taoliste lendlehtede avalik näitamine on võrdväärne lubamatu meeleavaldusega.

17.04 Praeguseks on rahvusraamatukogu ette moodustunud ka kaks teineteise poole seisvat inimeketti - rivis seisvad politseinikud ning end otse nende vastu rivistanud venelased.

16. 23 Autod annavad endiselt Tõnismäelt möödudes signaali, mida nii eestlased kui ka venelased just enda poolehoiuavaldusteks loevad.

16.17 Kerge konflikt tekkis Tõnismäel siis, kui üks mees üritas pronkssõdurit ümbritseva piirdeaiani joosta. Mees siiski kuigi kaugele ei jõudnud, kuna politsei pidas ta kinni. Selle peale üritas osa meeleavaldajatest politseimüürile peale tungida, kuid ka selle sai politsei kiiresti kontrolli alla.