ARKi teatel on jaanuari lõpuks keskmine ootejärjekord sõidueksamile vähem kui poolteist nädalat. Tallinnas pääseb sõidueksamile mõne päevaga. Teooriaeksamile järjekorda pole.

Ilma järjekorrata pääseb hetkel sõidueksamile Jõhvis, Tartus, Viljandis, Jõgeval, Põlvas ja Pärnus. Mõnepäevase ootamise järel pääseb sõidueksamile Tallinnas, Võrus, Valgas ja Haapsalus. Enne eksamile ilmumist tuleb esmalt ennast eksamile registreerida.

Klient saab ise valida millises maakonnas ta teooria- ja sõidueksamit sooritada soovib. Üldiselt on seda võimalust kasutatud ning sellel on olnud positiivne mõju järjekordade ühtlustumisele.

Mugavamaks asjaajamiseks on kliendid üha enam hakanud kasutama ARK e-teenuseid. Juhtimisõiguse ja juhilubade osas on populaarseimaks teenuseks interneti teel eksamitele registreerimine, mida kasutati möödunud aasta jooksul 7831 korral. Juhilubadega seotud muid toiminguid tehti selle ajavahemiku jooksul internetis 2445 korral.

ARK e-teenuseid saab kasutada alates möödunud aasta juunist. Tänaseks on aktiveeritud ka mitmed e-posti teel saadetavad teavitused: teavitus juhiloa valmimisest ja kehtivuse lõppemisest, sõiduki tehnoülevaatuse lõppemisest jt.

Paberivaba ARK asub internetis aadressil: http://paberivaba.ark.ee.