Kell 19 jätkub Mustpeade majas Norra külalisfestival Punkt, kus täna esinevad Jan Bang ja Weekend Guitar Trio ning remiksivad J. Peter Schwalm ja Eivind Aarset, Arve Henriksen, Erik Honoré.

Kell 22 algav Punkti järelpidu pole pärispeost vähem huvitav: laval keedab muusikalist kompotti Eesti trio FataMorgana, jõulist bassi lubab Tartu grupeering Systeam ja fusion’it duo Masso ja Laksberg. Plaate keerutab DJ Aivar Tõnso ja visuaale noor kunstnik Okeiko. Pidu kestab varahommikuni, et reedel taas Mustpeade majas jätkuda.

Kell 15 tutvustavad seal roki, džässi ja india ragade paljulubavat sümbioosi Talvin Singh ja Niladi Kumar (India/Suurbri­tannia), kes on küll juba staažikad muusikud, kuid panevad kindlasti liikuma ka noorema publiku.

Kell 18 nihkub programm Kesk-Euroopa poole, kuid ei muutu vähem eksootiliseks: Mustpeade maja lavale astub vokaalivõlur Saksamaalt – Michael Schiefel. Korduvalt Jazzkaart väisanud Schiefeli kunst on eestlastele tuttav, kuid ühe-mehe-hääleorkester on vahepeal kindlasti uusi trikke juurde õppinud.  

Reede õhtu viimane Jazzkaare esineja on Barbosa Trio Brasiiliast, kes esitab Clazzis kelmika nimega kava „Sambodromo”.