Üks USA olulisemaid ehtegaleriisid, Ornamentum Gallery Hudsonis (New York) on palunud eesti ehtekunstniku Tanel Veenre esinema oma soolonäitusega „Paganlik poeesia“.

Näitusel on eksponeeritud 32 tööd aastatest 2005-2010. Sealhulgas ka valik möödunud aastal Rotermanni Nisurukkiveskis toimunud väljapanekult „Ehe“ ning ka terve rida värsket loomingut käesolevast aastast.

Galerii Ornamentum (galeristid Stefan Friedemann ja Laura Lapachin) on hoolimata oma noorest east (asutatud 2002) jõudnud ehtemaailma olulisemate galeriide hulka esindades kontseptuaalse ehte suurnimesid nagu Ted Noten (Holland), Gerd Rothmann (Saksamaa), Peter Chang (UK), Peter Skubic (Austria) ja Ruudt Peters (Holland).

Edasi eksponeerib galerii Ornamentum valitud ehteid Tanel Veenre näituselt 16.-19. aprillini toimuval Põhja-Ameerika ühel suurimal kaasaegse tarbekunsti messil SOFA (the international exhibitions of Sculpture, Objects and Functional Art) New Yorgis.

Tanel Veenre näitus „Paganlik poeesia“ galeriis Ornamentum on avatud 20. märtsist kuni 13. aprillini

Tanel Veenre on osalenud oma ehteloominguga näitustel Eestis, Saksamaal, Soomes, Rootsis, Inglismaal, Šotimaal, Hispaanias, Hollandis, Taanis, USAs, Portugalis, Šveitsis, Prantsusmaal, Belgias, Luksemburgis, Itaalias, Hiinas jne.

Tanel Veenre kuulub koos Eve Margus-Villemsi, Kadri Mälgu, Kristiina Lauritsa, Piret Hirve ja Villu Plinkiga ehtekunstnike rühmitusse õhuLoss.

2009. aasta oktoobris esitles Tanel Veenre autoriraamatut „EHE“, mis räägib loo kunstniku ja kunsti suhtest.