Hallikmäe vabandas inimeste ees, kes on asjatult oodanud peatustes bussi, trolli või trammi. "Arusaadav, et inimesed on solvunud, kui nad ümberkorraldustest ei teadnud. Kahjuks rebitakse paljudest peatustest lehed lihtsalt maha," ütles Hallikmäe.

SAPA juhtivspetsialisti Taso Erima kinnitusel on enam ümberkorraldusi põhjustavad teeremondikohad Tallinnas praegu Põhjaväila ehitus ja vähemalt kuu lõpuni kestvad Vabaduse puiestee laiendustööd.

Kommunaalameti juhataja Ain Valdmanni sõnul on palju kesklinnast eemal asuvaid tänavalõike veel remontimata. "Terve rida objekte on veel ees ootamas - alles avasime riigihankeümbrikke," ütles Valdmann.

Valdmanni sõnu tehakse suurematest teetöödest tänavu veel Paldiski maantee ühendustee Vabaõhumuuseumi teega, Ehitajate tee Kadaka Selveri juurest Nurmenuku sissesõiduni, Mustamäe tee Kadaka ja Tammsaare tee vahel ning Sõpruse puiestee Keskuse ristmikust Ehitajate teeni.

Linna kommunaaljuhi kinnitusel on teeremondi jätkumine novembrini igati normaalne ja tavaliselt on ilm teetöid ka soosinud.

Säästva arengu ja planeerimise ameti vanemspetsialisti Mati Songisepa sõnul on teeremondi heas korraldamises veel palju arenguruumi. "Ega nende töö ei ole pingeline. Mehed tulevad hommikul kell kaheksa tööle, aga päike tõuseb ju kell viis, miks nad juba siis ei tööta?" küsis Songisepp.