Vast valminud Tallinna televisiooni kontseptsiooni järgi hakkab pealinna telekanal muu hulgas näitama otsepildis linnavalitsuse istungeid.

Keskerakondlastest koosnev komisjon esitas kontseptsiooni digitaalvõrgu baasil Tallinna televisiooni rajamise võimalustest, septembris jõuab plaan linnavolikokku. Tulevane Tallinna TV võiks abilinnapea Jaanus Mutli sõnul edastada otsepilti kontsertidelt ja spordivõistlustelt, linnavolikogu ja -valitsuse istungitelt ning pressikonverentsidelt, linna tähtsamatelt ristmikelt, Raekojast ja selle ümbrusest ning pakkuda teenuseid turistidele.

Telekanal alustab tegevust kell 6 kolmetunnise hommikuprogrammiga, kus räägitakse alanud päeva tähtsamatest sündmustest. Linna- ja regiooniuudiseid edastab Tele-Tallinn igal hommikul ja õhtul, neli korda tipptunni jooksul.

Otselülitusi tehakse peale istungite ka töökoosolekutele. Kanali üheks osaks on Linnakodaniku TV, kus rahvas saab “öötunnid ja nõrgemad päevased ajad” ise täita.

Tele-Tallinna hakkab tegema 25–35 inimest. Linlased koolitatakse kohapeal.

Televisiooni lõppversiooni komisjoni kuulusid ettevõtlusameti juhataja Kairi Teniste, kauaaegne Keskerakonna ajalehe peatoimetaja ja praegune linna esindaja Brüsselis Allan Alaküla, samuti keskerakondlased Heido Vitsur, Enn Eesmaa ja linnavolikogu aseesimees Tarmo Lausing ning OÜ Vendor Eesti projektijuht Toivo Köster.

Komisjoni töös lõi kaasa ka praegu linnavalitsuse saateid edastava kanali Kalev Sport peatoimetaja Toomas Lepp.