Laupäeval kell 18.55 helistati, et Paldiski mnt 85/87 majas ajab vannitoa ventilatsioonist suitsu sisse. Selgus, et sama püstaku ühes korteris oli põlema läinud vannituppa ehitatud saun. Põlesid puitvooderdisega lagi, seinad ja aken vaatega tuppa. Näis, et põlengu põhjustas sauna ülekütmine.

Ööl vastu pühapäeva kell 00.05 teatati, et Akadeemia tee 48 ühest aknast tuleb suitsu. Kui pritsimehed kohale jõudsid, oli suitsemine juba lõppenud. Asja uurides selgus, et üks kolmanda korruse elanik oli põlev sigaret suus diivanil magama jäänud, koni hambust maha kukkunud ja diivani süüdanud. Mees ärkas üles ja kustutas diivani ära. Arstiabi polnud tarvis. "Mehel oli õnne, sest erinevalt paarikümnest voodis suitsetajast, kes tänavu surmaunne suikusid, sai ta kõrvetada enne, kui ving ta mürgitada jõudis," ütles Kirill Teiter.

Pühapäeval toimus ka kaks kummalist põlengut. Öösel kell 1.23 tunti Sõpruse pst 3 trepikojas suitsu lõhna. Selgus, et suitsu tekitas põlev tool. Päeval kell 14.37 aga juhtus sarnane lugu Linnamäe tee 2 trepikojas. Seal tekitasid suitsu põlevad ketsid.