Harju maakohtu otsusega võeti möödunud reedel vahi alla ärimees Andres Sukles, kes oli kahtlustuse kohaselt tellinud oma äripartneri Tullio Libliku mõrva.

Prokuratuuri andmetel oli Sukles kinnipidamise hetkeks maksnud tapmise täideviijale kokkulepitud rahasumma ning edastanud kõik vajalikud andmed sihtmärgi kohta. Palgamõrvarit vahistatud pole - ta teeb politseiga koostööd ja osaleb menetluses tunnistajana. Andres Suklese kaitsja sõnul kaebab Sukles vahistamisotsuse edasi.

Tänasel pressikonverentsil kinnitas Tullio Liblik, et ei ole Andres Suklese eest milleski süüdi ega teda ühisäris petnud, küll aga kinnitas ta, et Sukles on talle lausa miljoneid kroone võlgu. "Olen rabatud, et keegi kulude optimeerimise nimel millekski selliseks valmis on," ütles ta.

Rohkem üksikasju nii kriminaalmenetluse kui ka varasema äritüli üle ei saanud Liblik menetluse konfidentsiaalsusele viidates avalikustada.

Tullio Liblik ja Andrues Sukles on tülis olnud ühise kinnisvaraäri tõttu. Andres Sukles on kurtnud, et Tullio Liblikule kuuluv ettevõte OÜ Saarte Investeering (milles Sukles oli vaikiv partner) on Pärnumaal Sauga vallas asuva Hirvepargi elamurajooni rajamisel põhjendamatult kulutanud vähemalt 13,8 miljonit krooni.