Renoveeritud Café Amigo avab taas uksed 11. veebruaril. Uuendatud ööklubis avatakse kaks tantsupõrandat, kasutusele võetakse mitmed energiasäästlikud sisekujunduselemendid ja valgustus. Pärast remonti jätkab 13-aastane Café Amigo ööklubina, mis on endiselt avatud seitsmel päeval nädalas.

“Café Amigo jätkab pärast remonti ööklubina, mis on endiselt avatud kõikidel nädalapäevadel. Café Amigo jääb ööklubiks, mis ei ole mõeldud ainult valitud seltskonnale, vaid kõigile, kellel on piisavalt vanust ööklubisse siseneda ja soovi pidutseda,” sõnas Café Amigo juht Niko Dahlström.

Renoveeritud Café Amigost saab üks väheseid Tallinna ööklubisid, kus on kaks tantsupõrandat eri muusikaga. Teine tantsukoht avatakse praeguse kaminasaali asemel. Ööklubi lava jäetakse endisele kohale, võrreldes praegusega tuleb suurele tantsupõrandale lähemale ja nähtavamasse kohta DJ pult.

Keskkonnasõbralik klubi

Remondi käigus muudetakse Café Amigos baaride väljanägemist. Baariletid muutuvad ühetasapinnaliseks, mis võimaldab kõik joogid segada letil kliendi silme all. “Café Amigo baarmenid on ühed Eesti paremad ja osavamad, kes on võitnud hulgaliselt auhindu nii Eestis kui ka välismaal,” ütles Café Amigo teenindusjuht ja Liviko Cup 2007 parima kokteili autor Taavo Raag. “Renoveeritud ööklubis püüame baarmenide tööd veel rohkem esile tuua ning luua neile paremad võimalused jookide kiireks valmistamiseks.”

Uudne on ööklubis kasutusel olev joogipüramiidide süsteem, mis võimaldab baarmenil joogid segada ühe koha pealt lahkumata, kiirendades sel moel baaritöötajate tööd.

Renoveeritud ööklubis kasutatakse LED-valgustussüsteemi ja LED-peegleid, mis on tavapärasest palju kirkamate värvidega ning energiasäästlikumad. Energiasäästlikud tooted on osa Sokos Hotel Viru keskkonnasõbraliku hotelli kontseptsioonist, mille eest on esimese Eesti hotellina saadud rahvusvaheline ökomärk Green Key.

Café Amigo mahutab ligi tuhat inimest.