Enim koole on registreerunud Harjumaalt, Viljandimaalt, Tartumaalt ja Lääne-Virumaalt. Rekordiliselt 30 külalisõpetajat ootab Rakvere gümnaasium, teatas SA Noored Kooli.

"See, et meie üleskutsele on vastanud 118 kooli üle Eesti, näitab, et koolid näevad ettevõtmises väärtust ning nad tõesti soovivad tugevdada sidet vilistlaste, lapsevanemate ja teiste koolielu edenemisest hoolivate inimestega," ütles Noored Kooli nõukogu esimees Helo Meigas. "Väga hea meel on väiksemate koolide ja tõmbekeskustest väljaspool asuvate koolide aktiivsuse üle. Rõõmu teeb vene õppekeelega koolide osalus, nende seas on registreerunuid seitse," lisas Meigas.

Tänaseks on külalisõpetajaks registreerunud enam kui 300 eri eluvaldkondade esindajat, teiste seas president Toomas Hendrik Ilves, sportlased Gerd Kanter ja Argo Ader, muusik Rein Rannap, poliitikud Kadri Simson, Liisa Pakosta, Marek Strandberg, Marianne Mikko, Taavi Rõivas, Toomas Trapido, ettevõtja Indrek Neivelt, näitleja ja laulja Katrin Karisma ning etiketiekspert Tiina Tšatšua.

Nii külalisõpetajate kui koolide registreerimine ja tundide kokkuleppimine jätkub käesoleva nädala lõpuni.