Peamiselt on katkestamise põhjusteks äärmiselt ebasoodsad ilmastikuolud, lumi ja lörts on muutnud maastiku äärmiselt raskesti läbitavaks.

Eile õhtul kell 23 olid kõik võistlust jätkavad võistkonnad läbinud postkasti Charlie 3 ja viibisid luureobjektil. Selleks ajaks oli võistlema jäänud kümme võistkonda.

Viimased katkestajad olid Luurepataljoni ja kaitseliidu Alutaguse maleva naiskodukaitsjate võistkonnad. Enne neid olid katkestanud kaitseliidu Harju maleva, Soome teine, Tallinna Toompea malevkonna, Viru pataljoni, Vahipataljoni ja kaitseliidu Järva maleva võistkonnad.

Esimesi võistlejaid on oodata finišisse Narva-Jõesuu Kuursaali juures täna hommikul mitte enne kella kümmet.

Eile õhtul sai võistluste staap öelda vaid väga mitteametliku pingerea, sest nendeni ei olnud veel jõudnud vastutegevuse raportid ja kontrollpunktidesse hilinemisest ning muudel põhjustel saadavad trahvid.

Mitteametlik pingerida kell 23 õhtul Charlie 3 postkastini oli järgmine:
1. KL Tartu malev
2. Eesti Reservohvitseride Kogu
3. Kaitseväe Ühendatud Õppeasutused
4. KL Alutaguse malev
5. Kirde piirivalvepiirkonna valmidusüksus
6. Soome 1
7. KL Järvamaa malev 1
8. Pioneeripataljon
9. KL Võru malev
10. KL Tallinna malev 2

Utria dessant, millele sõjalis-sportlik võistlus on pühendatud toimus 17. jaanuaril 1919. aastal, kui Eesti ja Soome sõdurid ning vabatahtlikud tungisid punaste selja taha ja aitasid seeläbi vabastada Narva linna. Utria dessant startis neljapäeval Kiviõli tuhamäe jalamilt.