Täna lõppes sõjalis-sportlik võistlus Utria dessant, mille tegid seekord raskeks muutlikud ilmaolud. Esimese võistluspäeva hommikul, neljapäeval ei olnud mandaadi ajaks lund sadama hakanud, seetõttu jätsid kõik võistlejad maha ka suusad ja talvise maskeerimisvarustuse. Võistluse alguseks sadama hakanud lumi ja lörts tegid aga maastiku raskeks läbida, seetõttu katkestas startinud 18-st võistkonnast kaheksa.


Eile hilisõhtuks oli pärast postkasti Charlie 3 läbimist esikolmikus kaitseliidu Tartu malev, Eesti reservohvitseride kogu ja kaitseväe ühendatud õppeasutused.


Öö ja hommik olulisi muudatusi ei toonud, esimese koha saavutaski kaitseliidu Tartu maleva võistkond. Teisele kohale jäi muutmatult EROK, kolmandale tõusis aga kaitseliidu Järva maleva esimene võistkond.


"Lõpptulemusena jõudsid kõik finišisse enam-vähem sellel ajal, mis plaanitud. Rohkem katkestajaid pärast eilset kontrollpunkti ei olnud," sõnas Erna seltsi president Meelis Rätsep.


Utria dessant, millele sõjalis-sportlik võistlus on pühendatud toimus 17. jaanuaril 1919. aastal, kui Eesti ja Soome sõdurid ning vabatahtlikud tungisid punaste selja taha ja aitasid seeläbi vabastada Narva linna. Utria dessant startis neljapäeval Kiviõli tuhamäe jalamilt.