Järveti kaebus taotles tema teenistusse ennistamist ja teenistusest sunnitult puudutud aja eest tasu saamist.

Kaebuse rahuldamata jätnud Tallinna Halduskohtust öeldi, et Järvetil on võimalus otsus 30 päeva jooksul edasi kaevata.

Järvet kinnitas, et seda ta teha kavatsebki. "Mina olen juba võitnud. Elu on teinud peadpööritavad muutused ja kui üks inimene õnnelik saab olla , siis ma olen väga õnnelik," ütles ta.

„Hüvastijätu vaidlused politseiga elavad oma elu. Küll nad lõpuks lahenduse saavad. Ma ei pea neid kurja sõnaga meeles, pigem hea sõnaga. Olen rõõmus ja tänulik selle kogemuse eest, mis ma sealt sain,“ ütles Järvet.

"Teen kaasa ühes võrratus teleprojektis ning olen avastanud iseennast," rääkis ta oma tegevustest pärast komissari ametist eemaldamist.

Põhja politseiprefektuuris töötanud majanduskuritegude uurijat ning analüüsi- ja planeerimisbüroo komissari Järvetit kahtlustati umbes 500 tööga mitteseotud päringu tegemisega politsei operatiiv-ning jälitusinfot koondavasse andmebaasi KAIRI.

Ajakirjanduses on spekuleeritud, et Järvet tegutses andmebaasi kasutades oma Keskerakonda kuuluva endise elukaaslase huvides, kuid politsei seda infot ei kinnita.

Kahtlustega seoses esitas Põhja politseiprefektuuri juht Elmar Vaher 24. aprillil käskkirja, millega Järvet ametist eemaldati.