Uus ERM-i audit: restoran on kasumis, kuid porgandit on puudu ja muuseumi rahaasjad ikka segased

 (44)

Püsi kursis päevauudistega meilt ja mujalt ning saa osa sisukatest nädalavahetuse lugudest - telli Eesti Päevaleht koos laupäevalehega LP >

Kuigi fotol on ERM-i restoran inimtühi, siis muuseumi direktori Alar Karise kinnitusel läheb restoranil hästi. „Praegu on kolmveerand laudadest täis,” hindas ta eile lõuna ajal oma kontoriaknast vaadates.
Kuigi fotol on ERM-i restoran inimtühi, siis muuseumi direktori Alar Karise kinnitusel läheb restoranil hästi. „Praegu on kolmveerand laudadest täis,” hindas ta eile lõuna ajal oma kontoriaknast vaadates.Foto: Anni Õnneleid

ERM-i restoranis on ikka mitmeid probleeme: segadus laoseisuga, toitu kantakse liialt maha ja lattu saavad ligi kõrvalised isikud.

Jäta kommentaar
või kommenteeri anonüümselt
Postitades kommentaari nõustud reeglitega
Loe kommentaare Loe kommentaare