Rakkett lendas puuriita. Kell 00.21 said tuletõrjujad väljakutse Saturni ja Tehnika tänava nurgale. Leekides oli kahekorruseline puumaja välissein ja selle najale laotud puuvirnad, tuli oli jõudnud ka hoone keldrisse. Elanikel õnnestus majast vigastusi saamata välja pääseda. Tööd jätkus komandodel kogu ööks, viimased kustutajad lahkusid põlengu juurest alles lõunaks. Väidetavalt põhjustas suure kahjutule kuhugi puuriida ja seina vahele lennanud uusaastarakett.

Kell 4.45 käisid pritsimehed kustutamas Kalamajas, Tööstuse 37 maja juures leegitsenud sõiduautot Opel.

Kell 6.51 läks aga suurest koormusest kärssama Vabaduse puiesteel töötanud lumekoristusauto juhtmestik, mis süütas mootoriosa ja juhikabiini. Juht kannatada ei saanud.

Põles paber ja kardinad. Kell 14.23 kutsuti tuletõrjujad taas Kalamajja Salme 38. Seejärel helistati uuesti ja öeldi, et kõik on korras. Veendumaks, et see tõesti nii on, sõitsid tuletõrjujad siiski kohale. Salme tänaval selgus, et üksi toas olnud seitsmeaastane laps oli põlema pannud säraküünla, mis omakorda süütas mingid paberid. Lapse isa oli õnneks kodus ja kustutas tule eos.

Kell 16.26 helistati, et Tammsaare tee 65 majas põlevad ühe korteri akende ees kardinad. Selgus, et põleb üht toanurka eraldav eesriie. Pahanduse tekitas kardinale liiga lähedale jäänud lamp.

Tõsisem õnnetus leidis taas Kalamajas. Kell 18.48 helistati, et Kungla 12a hoovipealses puumajas on tulekahju ja naabrid tõid välja umbes kolmeaastase poisslapse, kes ei hinganud. Kohalerutanud pritsimehed hakkasid kustutama põlevat köögiseina, kiirabi kihutas lapsega reanimatsiooni. Eile lapse elu otseses ohus enam ei olnud, kinnitati Lastehaigla intensiivravi osakonnast.

Kell 19.12 helistas pime inimene sama maja teiselt korruselt, ütles, et tunneb suitsu, ja on üksi kodus. Päästjad aitasid majast välja nii tema kui veel ühe teise korruse elaniku. Tulekahju oli alguse saanud ahju kütmisest.