Georg Otsa tänaval on sõidukite peatumine ja parkimine keelatud alates täna kella 12 kuni homme kella 12. Kiriku platsil on sõidukite peatumine ja parkimine keelatud 24. veebruaril kella 7-11. .

Täna alates kella 21 kuni homme kella 12.30-ni on keelatud sõidukite peatumine ja parkimine Müürivahe tänaval Harju tänava ja Suur-Karja tänava vahel, Suur-Karja tänaval Müürivahe tänava ja Pärnu maantee vahel ning Komandandi teel.

Paraadi peaproovi ajal täna kell 21.30-24 ning paraadi toimumise ajal 24. veebruaril kella 8.30-12.30 on liiklusele suletud Vabaduse väljak, Georg Otsa tänav, Kaarli puiestee Vabaduse väljaku ja Toompea tänava vahel, Harju tänav Vabaduse väljaku ja Müürivahe tänava vahel, Müürivahe tänav Harju tänava ja Suur-Karja tänava vahel, Suur-Karja tänav Müürivahe tänava ja Pärnu maantee vahel, Komandandi tee ning osaliselt Endla tänav Suur-Ameerika tänava ja Tõnismäe tänava vahel.

Liiklus on selleks ajaks ümber suunatud Suur-Ameerika, Pärnu maantee kaudu.

Paraadi peaproovi ja paraadi ajal kehtib Endla tänaval Lõkke ja Toompea tänava vahel sõidukitele kiirusepiirang 30 km/h.

Trollide lõpp-peatus on ajutiselt Tõnismäel

Trollibussid number 1, 2, 3 ja 6 sõidavad täna alates kella 21 kuni tööpäeva lõpuni ning homm kella 9.30-12.30 Kaarli puiestee ja Toompea tänava ristmikuni, tehes ajutise lõpp-peatuse Kaarli puiesteel kesklinna suunalises Tõnismäe trollipeatuses.

Bussiliiklus on ümber suunatud

Bussid number 16, 17, 17A ja 23 on täna alates kella 21 kuni tööpäeva lõpuni ja homme kella 9.30-12.30 suunatud ümbersõidule marsruudile Endla tänav, Suur-Ameerika tänav, Pärnu maantee ja Estonia puiestee.

Bussid teevad täiendavad peatused kesklinna suunal Endla tänaval enne Suur-Ameerika tänavaga ristumist paiknevas ajutises peatuses ja Estonia puiesteel mõlemal suunal paiknevates Vabaduse väljaku trollibusside peatustes.

40. liini bussid sõidavad samal ajal kesklinna suunal marsruudil Paldiski maantee, Toompuiestee, Rannamäe tee, Suur-Rannavärava tänav, Ahtri tänav, Hobujaama tänav ning linnast väljuval suunal Hobujaama tänav, A. Laikmaa tänav, Autobussiterminal, Narva maantee, Mere puiestee, Põhja puiestee, Suur-Rannavärava tänav, Rannamäe tee, Toompuiestee, Tehnika tänav ja Paldiski maantee.

40. liini bussid teevad tehes täiendavad peatused kesklinnast väljuval suunal Mere puiesteel paiknevas Mere puiestee peatuses ja mõlemal suunal paiknevates Balti jaama peatustes ning lõpp-peatuse Ahtri tänaval enne Hobujaama tänava ristmikku.