Möödunud nädala lõpul Vabaduse väljakult möödunud Päevalehe lugeja sõnul oli ekraanidel näha valimispropagandat. „Ekraanil oli umbes selline tekst „Savisaar: valimised on meie vastutus ja võimalus“, kus siis oli kirjas, et miks Keskerakond on hea ja kuidas opositsioon on riigi elu ära rikkunud,“ rääkis Päevalehega ühendust võtnud inimene.

Tallinna linnakantselei avalike suhete osakonna spetsialisti Toomas Pirni sõnul aga ei näidata Vabaduse väljaku ekraanidel valimisreklaami. „Tasulist reklaami ei müüda ja kommertsreklaami ei näidata,“ kinnitas Pirn Päevalehele.

Ekraanidel näidatakse hoopis Tallinna kommunaalteateid ja ka ilmainfot. See, mida möödakäija valimisreklaamiks pidas, oli aga hoopis Tallinna pressiteenistuse kirjutatud artikkel. „Ekraanidele kuvatakse aeg-ajalt ka kodulehekülje www.tallinn.ee esiküljel olevat kolme uudist,“ selgitas Pirn ja märkis, et seega võis möödakäijale silma jääda üks kodulehe uudis, mis kannab pealkirja „Edgar Savisaar: Valimistest sõltub kogu Eesti edasine käekäik“.