Viljandimaa talupidaja, kes on varem poliitikaga kokku puutunud Eesti Iseseisvuspartei kaudu. Praegu on ta Eesti VabadusparteiPõllumeeste Kogu liige.

Inn jõudis 2007. aastal üleriigilisse ajakirjandusse sellega, et avas tule tema tallu tunginud ja vägivallatsema hakanud noormeeste pihta.

Noormehed väitsid pärast, et läksid tagasi küsima talus töötanud sõbrale kuuluvaid esemeid, mida Inn olevat keeldunud tagastamast. Ühiskondliku tegevusena on Inn näiteks kirjutanud 2006. aasta geiparaadile reageerides alla Iseseisvuspartei pöördumisele, mis kandis pealkirja „Aitab pederastiast!”.

Joeri Wiersma

Hollandi passiga Eestis elav mees. Eelmistel eurovalimistel kandideeris Hollandis. Möödunud kohalikel valimistel kandideeris ka Tallinna linnavolikokku, kuid 32 toetushäälega sinna ei pääsenud. On Euroopa Vilepuhujate Partei (European Whistleblowers Party) eestvedaja.

Krista Mulenok

Eesti NATO ühingu juht, kelle kandidatuur seati üles raadiojaama SkyPlus korraldatud konkursi kaudu. Varem valimistel osalenud ei ole ega kuulu ka ühtegi parteisse.

Rene Kuulmann

Üliraskete kehavigastuste tahtlikus tekitamises ja kuritahtlikus huligaansuses kohtus süüdi mõistetud kunagine keskerakondlane. Eelmainitud karistuse sai Kihnu saarel olnud juhtumi tõttu, millest rääkiva loo pealkiri 1999. aasta 15. juuli Eesti Ekspressis oli „Purjus keskerakondlane rebis mehel kõrva peast”. Kuulmann oli 1990. aastate teises pooles Tallinna linnavaraameti juht. Rajas suure hulgimüügiettevõtte Jungent. Viimastel aastatel on Kuulmanni tuntud ka kunstikogujana.

Meelis Kaldalu

Endine Piraadipartei aktivist, kes jõudis avalikkuse ette sellega, et nihverdas end 2013. aasta vabariigi aastapäeval presidendi vastuvõtule. Mullu mais varastas ta riigikogust ühe sülearvuti, et paljastada seal sisalduva infoga Eesti e-valimiste süsteemi pettused ja saladused. Vargust hakkas uurima politsei, kuid lähtudes Kaldalu kohtupsühhiaatrilise ekspertiisi tulemustest kriminaalasi lõpetati.