Valitsus andis alalise elamisloa Olga Fadejevale (sünd 4.07.1953). Olga Fadejeva vastab alalise elamisloa andmise tingimustele. Olga Fadejeva on kantud Eesti Vabariigi ja Vene Föderatsiooni vahelise kokkuleppe Vene Föderatsiooni relvajõudude pensionäride sotsiaalsete tagatiste küsimustes Eesti Vabariigi territooriumil artikli 2 punktis 3 märgitud nimekirja. Ta on välisriigi relvajõududes kaadrisõjaväelasena teeninud ja sealt erru läinud Eesti kodaniku abikaasa. Ta ei ole välisriigi relvajõududes teeninud kaadrisõjaväelane ega välisriigi relvajõududes kaadrisõjaväelasena teeninud välismaalase abikaasa ega alaealine laps, mistõttu ei kohaldata tema suhtes elamisloa andmise otsustamisel VS § 12 lõike 4 punktides 7 ja 14 sätestatut.

Valitsus andis alalise elamisloa Olga Sokolovale (sünd 24.09.1979) ja Evgueni Tchistiakovile (sünd 25.08.1981). Olga Sokolova ja Evgueni Tchistiakov on kaadrisõjaväelasena välisriigi relvajõududes teeninud ja sealt erru läinud välismaalaste täisealised lapsed ning on kantud 26. juulil 1994.a allakirjutatud Eesti Vabariigi ja Vene Föderatsiooni vahelise kokkuleppe Vene Föderatsiooni relvajõudude pensionäride sotsiaalsete tagatiste küsimustes Eesti Vabariigi territooriumil artikli 2 punktis 3 märgitud nimekirja. Olga Sokolova ja Evgueni Tchistiakov ei ole välisriigi relvajõududes teeninud kaadrisõjaväelased, välisriigi relvajõududes kaadrisõjaväelasena teeninud välismaalaste abikaasad ega alaealised lapsed, mistõttu elamisloa andmise otsustamisel ei kohaldata nende suhtes “Välismaalaste seaduse” § 12 lõike 4 punktides 7 ja 14 sätestatut.

Valitsus annab alalise elamisloa Nadejda Birioukovale (sünd 8.04.1926). Nadejda Birioukova on kantud 26. juulil 1994.a allakirjutatud “Eesti Vabariigi ja Vene Föderatsiooni vahelise kokkuleppe Vene Föderatsiooni relvajõudude pensionäride sotsiaalsete tagatiste küsimustes Eesti Vabariigi territooriumil” artikli 2 punktis 3 märgitud nimekirja kui toitja kaotanud isik. Nadejda Birioukova ei ole välisriigi relvajõududes teeninud, sealt reservi arvatud või erru läinud kaadrisõjaväelane, välisriigi relvajõududes kaadrisõjaväelasena teeninud välismaalase abikaasa ega alaealine laps, mistõttu elamisloa andmise otsustamisel ei kohaldata tema suhtes “Välismaalaste seaduse” § 12 lõike 4 punktides 7 ja 14 sätestatut.

Erandina andis valitsus tähtajalise elamisloa 2 aastaks Rudolf Poolile (sünd 22.09.1946). Komisjon on eelnõus nimetatud isiku elamisloa taotluse läbi vaadanud ja leidnud, et tema elamisloa taotlus ja erandi tegemine on põhjendatud.