Daniel Vaarik on sündinud 4. aprillil 1973. aastal Tartus, õppinud Miina Härma Gümnaasiumis, lõpetanud eelmisel aastal Tartu Ülikooli ajakirjanduse osakonna ning jätkab praegu õpinguid Tartu Ülikooli ajakirjanduse ja kommunikatsiooni osakonna magistriõppes.

Vaarik on töötanud Rahva Hääle majandustoimetajana, majandusministeeriumi avalike suhete talituse juhatajana, Mart Siimanni valitsuse pressinõunikuna ning 1999. aasta kevadest kuni viimase ajani rahandusministeeriumi nõunikuna.

Daniel Vaarik oli 1999. kuni 2001. aastani AS Eesti Loto nõukogu liige ja on praegu AS Perioodika nõukogu liige. Võõrkeeltest valdab uus pressibüroo direktor inglise ja vene keelt.

Valitsuse pressinõuniku kohuseid hakkab alates 4. veebruarist täitma Hanna Hinrikus.

Hanna Hinrikus on sündinud 28. novembril 1976. aastal Tartus, lõpetanud Miina Härma Gümnaasiumi, õppinud Tartu Ülikoolis inglise keet, Jyväskylä Ülikoolis avalikkussuhteid ning lõpetanud Tartu Ülikooli avalikkussuhete ja teabekorralduse eriala. Praegu jätkab ta õpinguid Tartu Ülikooli meedia ja kommunikatsiooni magistriõppes.

Hinrikus on töötanud Tartu Linnavalitsuse pressiesindajana, firmdes DDB & Co. Communications ja Pilot Communications Group projektijuhina ning 2000. aasta oktoobrist kuni viimase ajani rahandusministeeriumi avalike suhete osakonna juhatajana.

Uus pressinõunik valdab vabalt inglise keelt ja ta on Eesti Suhtekorraldajate liidu liige ning Eestimaa Looduse Fondi toetajaliige.

Valitsuse pressibüroo koosseisus jätkavad tööd valitsuse infonõunik Tex Vertmann ja riigikantselei pressinõunik Jaanus Rankla.