Vasakpartei nimekirjas kandideerib 12 inimest, igas piirkonnas üks inimene. Kandidaatide lühike nimekiri on tingitud Eesti Vabariigis kehtivatest valimisseadustest, mis on kehtestanud iga kandidaadi kautsjonisummaks 6000 krooni.

Valimistel kandideerivad:

Sirje Kingsepp - Tallinn kesklinn, Pirita ja Lasnamäe, Henn Reinola - Rapla ja Harjumaa, Malle Salupere - Tartu linn, Heino Rüütel - Tallinn Mustamäe ja Nõmme, Katrin Sepp - Järva ja Viljandimaa, Riho Baumann - Tallinn Haabersti, Põhja-Tallinna ja Kristiine, Marju Karin - Saared ja Läänemaa, Andreas Jõesaar - Võru-, Valga- ja Põlvamaa, Tulvet Noormägi - Jõgeva ja Tartumaa, Kristina Vilbaste - Pärnumaa, Priit Jaaniste - Lääne-Virumaa, Svetlana Dorkina - Ida-Virumaa.

Suurem osa nendest inimestest on laiemale avalikkusele tundmatud ja nad on Vasakparteiga liitunud alles paari viimase aasta jooksul.


Noorim kandidaat on 29-aastane Marju Karin, kes on ka Euroopa Vasakpartei juhatuse liige. Naiste-meeste suhe on 7:5. Traditsiooniliselt juhib nimekirja Vasakpartei esimees Sirje Kingsepp, talle järgneb vedurimeeste ametiühingu esimees Heino Rüütel.