Veoauto MAN, mida juhtis Sergei (1967), liikudes Narva linna poole, sõitis otsa seisvale sõidukile Mitsubishi Galant ning seejärel gaasihoidlasse. Plahvatust õnneks ei järgnenud.

Vene numbrimärkidega veok sõitis esmalt maha territooriumit ümbritseva võrkaia ja seejärel sõitis otse sisse hoonesse, kus asusid samuti gaasiballoonid. Veoauto paiskas laiali hoovis seisvad balloone täis balloonikorvid, rammis tugevalt hoonet ning jäi seisma garaažis. Politsei saatis sündmuskohale neli patrulli samuti saabusid kiiresti kohale päästjad ja kiirabi.

Üks kabiinis olnud veokijuht sattus kabiinis lõksu ja päästjad pidid ta sealt välja lõikama. Juhil vedas, sest ta sai vaid kergeid vigastusi ja läks pealtnägijate sõnul kiirabiautoni omal jalal. Praegu antakse talle haiglas esmaabi ja kontrollitakse, kas ta oli sõitmise ajal joobes.

Gaasihoidla territooriumil oli kaks töötajat, kuid nemad jõudsid kõrvale joosta, tänu millele ei saanud mingeid kehavigastusi.

Ida politseiprefektuuri pressiesindaja Kristina Kostina sõnul koguvad politseinikud hetkel sündmuskohal andmeid juhtunu kohta.

Eesti AGA tegevjuht Andrus Laur kinnitas Päevalehele, et gaasiavarii ohtu ei tohiks olla. “Päästeamet ja politsei on kohal, ohtlikku olukorda olla ei tohiks,” sõnas Laur.

Tema sõnul on Narva teeninduspunktis nagu kõigis teisteski terve rida erinevaid gaase. “Seal on kindlasti päris mitu põlevgaasi, hapnikku, samuti ka neutraalseid gaase,” sõnas Laur. Kas ohtlikud gaasid on ka kohas, mida veok rammis ei ole praegu veel selge.

AGA Tallinna kontorist on inimesed samuti sündmuskohale sõitnud, et hinnata kahjusid.

"Keskkonnaohtlikke ja mürgigaase AGA teeninduspunktis ei olnud, keskkonnasaastust ei tekkinud, plahvatust ei toimunud ning inimesed tõsisemalt viga ei saanud. Seega võib öelda, et tegu oli õnneliku õnnetusega, sõnas AGA Eesti kommunikatsioonijuht juht Elen Mitt. 

Kokku oli teeninduspunktis ligi 300 ballooni. Vigastada said ca 50 ballooni, enamasti oli tegemist mõlkidega balloonidel või vigastatud ventiilide ja kaitsekuplitega.