Klubi talgumõtteid ja nende arutelu saab vaadata ka Minu Eesti kodulehelt www.minueesti.ee, teatas Teeme Ära Minu Eesti kommunikatsioonijuht Anneli Ohvril.

M-Klubi Minu Eesti mõttetalgutele kaasamise idee pärineb Magistrilt ehk presidendi kultuurinõunik Jaanus Rohumaalt. Tema sõnul paneb M-Klubi ikka õla alla, kui Eesti abi vajab. ”Eelmisel aastal aitasin korraldada Teeme ära tänukontserte ja sel aastal otsisin ideed talguid tutvustava klipi tegemiseks ja leidsin, et M-Klubi on parim seltskond selle tegemiseks.

M-Klubi loojad on Roman Baskin ja Toomas Kall, lavastajatoolile istus mõistetavalt Roman. Ka produtsent Raivo Suviste, kõik klubi mehed ja tehniline personal olid kohe nõus, rääkis Rohumaa M-Klubi klipi sünniloost.

1995-1998 aastani eetris olnud telesarjas mängisid Marko Matvere (Maahärra), Tõnu Kark (Monsenjöör), Jüri Krjukov (Milord), Ain Lutsepp (Majesteet), Raivo Rüütel (Markii), Jaan Rekkor (Marssal), Jaanus Rohumaa (Magister), Anu Lamp (Liisi).

Minu Eesti mõttetalgud 1. mail toimuvad ligi 500 mõttekojas üle Eesti. Mõttetalgutel leitakse väikestes vestlusringides lahendusi osaliste jaoks olulistele küsimustele. Arutusele tulevad küsimused mõttetalgutel püstitatakse talguliste poolt kohapeal. Lahenduste elluviimisel saavad kaasa lüüa nii talgutel osalejad kui ka laiem ring huvilisi.

Ettevõtmise algatajad loodavad, et mõttetalgutest saavad alguse vähemalt tuhatkond uut väiksemat ja suuremat tegu, mis muudavad meie kõikide elu Eestimaal paremaks. Minu Eesti mõttetalgutele saab registreeruda www.minueesti.ee kodulehel ja raamatukogudes üle Eesti. Alates eilsest kadus piiranguna ka vähemalt 3-liikmelise tiimi nõue registreerumisel.