Zhürii koosseisus Ugala teatri juht Jaak Allik, Viljandi Linnalehe peatoimetaja Leo Ariva, Viljandi maavanema asetäitja Tõnis Korts, Viljandi Rotary klubi esindaja Rein Triisa, Viljandi Lions klubi esindaja Siim Sillamaa, Viljandi Lions Ellipsi president Ülle Mäemets, Viljandi Zonta esindaja Anne Malken, Viljandi ettevõtjate esindaja Arnold Kimber, Viljandi Muuseumi direktor Jaak Pihlak, Viljandi abilinnapea Helmen Kütt, Viljandi Linnavalitsuse avalike suhete ja turismiameti juhataja Mari Sobolev ning OÜ Phytonix tegevdirektor Indrek Kurvits valis veeteedeametile esitamiseks välja viis nime: 1. Armuparv, 2. Rannapiiga, 3. Metssiga, 4. Vikerkaar ja 5. Loksuv Mulk.

Kokkuleppel jäi viimane sõna laeva nime valikul laeva omanikele, kes valitud viie nime hulgast teevad oma eelistuse.

Peaauhinna nimekonkursi võitjale pani välja OÜ Phytonix, milleks on eluaegne vabapääse kahele nii laevale kui ka kõigile "Bangalo" üritustele. Selle pälvis "Armuparve" välja pakkunud Tiiu Väli.

Laeva kapteniks on 30-aastase meresõidukogemusega August Rosenberg. Peale nime kinnitamist alustab laev järvel regulaarseid huvireise. Kurseerimisgraafikust ja ristimispeost antakse teada , kui laeva nimi on kinnitatud. Plaani kohaselt peaks see juhtuma 7. septembriks.