"Keldrikorrusel on näha paekivist vundamendimüürid, mille peale toetus maja 15. Sajandil," kinnitas Estrconde Investi tegevdirektor Peeter Soovik MEGAle. Kaubamaja keldrikorruse restaureeritud müüril on leidnud koha Jakob De la Gardie abikaasa Ebba Brahe vapiga 17. sajandist pärinev etikukivi, mille on valmistanud üks kuulsamaid Tallinna kiviraidureid Arent Passer, lisas ta.

Kaubamaja fassaad on loodud kohandamaks tänapäevast ärikeskust keskaegse arhitektuuriga Viru tänavasse. Fassaadis eristuvad arhitektuurselt kolm tasapinda, mis iseloomustavad selles kohas hävinud hooneid. Hoone projekti autoriteks on arhitektid Andres Alver ja Tiit Trummal.

Kaubamaja rajati kinnisvaraarendusfirma Estconde Invest arendusprojektina. Ehitustööd kogumaksumusega 31 miljonit krooni teostas peatöövõtjana ehitusfirma Estconde-E. Projekti finantseerimisel tehti koostööd Hansa Liising Eestiga. Valminud hoone omanikfirma on Estconde Gruppi kuuluv Tally OÜ.

Kaubamaja keldrikorrusel asub West Spordi sporditarvete kauplus. I korrusel müüb ABC King jalatseid ning Goldman ehteid ja kelli, II korrus on A&G meeste ja naiste vabaajarõivaste päralt, samuti müüb rõivaid III korrusel Hunt & Hunt, St.Martins ja . IV korrusel asuvad kohvik ja ilusalong. Korruste vaheliseks paremaks liiklemiseks on kaubamajas lisaks õhuruumis asuvale peatrepile ka eskalaatorid ning aatriumlift. Kõrge klaasvitriinpind hoone fassaadis loob kaubanduspindade ja Viru tänava vahel hea kontakti.