Juba alates 29. juunist kuni 3. juulini on võimlemispeo tõttu liiklus osaliselt suletud Püssirohu tänaval, Võistluse tänaval ja Staadioni tänaval, teatas Raepress.

Lisaks on täna suletud liiklus Liivalaia tänaval Liivalaia tänava ja Juhkentali tänava ristmiku juures kella 17.45-st kuni 20.00-ni.

Juhkentali tänaval Liivalaia tänava ja Püssirohu tänava vahel kella 17.45-st kuni 20.00-ni;

Püssirohu tänaval kella 17.45-st kuni 20.00-ni.

Tallinna transpordiamet teatab, et seoses rongkäiguga Lembitu tänaval ja Juhkentali tänaval suunatakse täna kella 17.45-st kuni 20.00-ni autobussiliinid nr 5, 36,16, 17,17A ja 54 ümbersõidule.

Liini nr 3 autobussid sõidavad mõlemal suunal marsruudil Mere puiestee, Pärnu maantee, Liivalaia tänav ja Veerenni tänav. Ümbersõidul tehakse peatused Pärnu maanteel paiknevates autobussiliinide nr 5 ja 36 peatustes Viru ja Vabaduse väljak.

Liini nr 16 autobussid sõidavad mõlemal suunal marsruudil Vabaduse väljak, Pärnu maantee, Liivalaia tänav ja Veerenni tänav.

Liinide nr 17 ja 17A autobussid sõidavad linnast väljuval suunal Teatri väljak, Rävala puiestee, Tartu maantee ja Odra tänav ning kesklinna suunal Odra tänav, Tartu maantee, Liivalaia tänav ja A. Lauteri tänav. Ümbersõidul tehakse mõlemal suunal peatused Tartu maanteel Keskturg autobussipeatustes.

Liini nr 54 autobussid sõidavad linnast väljuval suunal marsruudil Teatri väljak, Rävala puiestee, Tartu maantee, Odra tänav, Masina tänav, Odra tänav ja Tartu maantee ning kesklinna suunal Odra tänav, Tartu maantee, Liivalaia tänav ja A.Lauteri tänav. Peatused tehakse ümbersõidu mõlemal suunal Tartu maanteel autobussipeatustes Keskturg.

Kuni 8. juulini toimuvad Tallinnas II CSIT ehk Rahvusvahelise Töölisspordi Konföderatsiooni maailmamängud, kus osalevad 26 riigi sportlased –kaugemaid külalisi on oodata Brasiiliast ja Mehhikost.

Täna Kalevi staadionil algab kell 19 mängude avamistseremoonia ja võimlemispidu, kus osaleb 5600 võimlejat.