Ka Kallasega samasse erakonda kuuluv välisminister Kristiina Ojuland eelistas nõunikena reformierakondlasi Keit Pentust ja Indrek Katušinit.

Siseminister Ain Seppik võttis 20.000kroonise kuupalgaga tööle kauaaegse tuttava Aivar Toompere, kes kuulub samuti Keskerakonda. Samasse erakonda kuulub ka teine Seppiku nõunik Lennart Viikmaa.

Kaitseminister Sven Mikser kavatseb nimetada peagi oma nõunikuks erakonnakaasalase Ramon Loiki. Keskerakondlased on ka sotsiaalminister Siiri Oviiri nõunik Tarmo Kurves, majandus- ning teede- ja sideminister Liina Tõnissoni nõunik Heido Vitsur ja põllumajandusminister Jaanus Marrandi nõunik Raul Rosenberg.

Keskerakonda kuuluv haridusminister Mailis Rand sõlmib lähiajal töölepingu erakonna juhi Edgar Savisaare tütre Maria Savisaarega ja Keskerakonna aseesimehe Peeter Kreitzbergi elukaaslase Sirje Priimäega.

Keskerakonna valimiskampaaniaid korraldanud Linnar Priimägi sai kaksikliidult linna maine kujundamiseks 150 000 krooni.

Edgar Savisaare abikaasa Vilja asus pärast võimupööret tööle Põhja-Tallinna vanema asetäitjana ning kuulub oma 17 500kroonise palgaga Tallinna enim teenivate linnaosavanema asetäitjate hulka.

Lisaks kuuele abilinnapeale on pealinna võimuliit kahe kuu jooksul ametisse nimetanud üheksa nõunikku, nende seas Keskerakonna peasekretäri abikaasa Pille Arjakase, kes nõustab abilinnapea Jaan Moksi.