Valimisliit Roheline Viimsi sai kokku 500 häält, mis oli 9,3% piirkonnas antud häältest. Volikokku pääses valimisliidust kaks inimest: Marek Saretok ja Kaido Metsma.

Samas vallas kandideerinud valimisliit Koos Rohelise Looduse Eest ei ületanud aga künnist. Nad said kokku 90 häält, mis ei ületanud vajalikku viie protsendi künnist. Nemad olid ainsad, kellele mandaate ei jagunud.

Valimisliit Roheline Lüganuse kogus 71 häält. Kuna Lüganuse vallas oli künniseks 33,7 häält, siis sai neist vallavolikokku Kaja Toikka, kes hakkab edaspidi rohelise Lüganuse eest hoolt kandma.

Valimisliidus Roheline Lihula kandideeris 6 inimest, kokku sai liit piisavalt hääli, et omandada kaks mandaati. 152 häält oli piisav, et anda vallavolikogus koht Tiit Madissonile ja Külli Raudsikule.

Rohelise Urvaste eest kandideerinud inimesed said oma piirkonnas kokku 168 häält, mis tähendab umbes veerandit kõigist antud häältest. Oma valijaid esindama pääsesid nende hulgast Aivo Värton, Peeter Tarikas ja Helina Kärgenberg.

Viljandimaal Pärstis moodustatud valimisliit Roheline Vald sai kokku 188 häält ehk ligi 18 protsenti kõigist antud häältest. Neist said mandaadid Ülle Kuldkepp ja Henri Väre.