16-aastased Jolanda ja Greta jagavad ühes väikelinna tehnikumis ühikatuba ja sealsamas sattusid nad räige väljapressimise ohvriks, mis on seda šokeerivam, et tüüp, kes neid neti teel kiusas, pääseb karistuseta, kirjutab Eesti Ekspress.
Paljastavatel piltidel poseerinud Jolanda ema Veera on hämmingus, sest politsei ei võta olenemata ema hirmust, et paanikas laps võib eneselt elu võtta, või netipervert taas uute ähvardustega lagedale ilmuda, mitte midagi ette.
Kolm nädalat tagasi 13. jaanuari õhtul, kui Greta tutvus MSNi suhtluskeskkonnas end samuti noore naisena esitlenud isikuga hakkas lumepall veerema ja uus „tuttav“ meelitas neidusid esialgu pesumodelli karjääriga ja lubas piltide eest lausa 23 000 krooni maksta.
Kuna aga tüdrukud olid avameelsed ja rääkisid, kus õpivad, elavad muutusid nad kergesti ärakasutatavateks ja santaaž võis alata.
Kuna Gretal olid mõned lisakilod, siis otsustati esialgu riietes ja pesus pildid teha Jolandast, kuid väljapressija sellega ei rahuldunud ja käskis alasti järjest räigemates poosides fotosid saata.
Kui Jolanda lõpuks emale kogu loo üles tunnistas, kamandas ema tütre Tallinnasse politseisse avaldust kirjutama, kuid politseist pole kasu olnud, sest neiud pole alaealised ja juhtumit ei saa uurida ka kui väljapressimist.