Tinder

Kohtinguäpp saab tasulised lisafunktsioonid

Nimi: Tinder

Platvorm: Android, Apple’i nutiseadmed

Hind: tasuta (lisavalikute maksumus veel teadmata)

Peale mobiilimängude on nutiseadmete kasutajate seas populaarsed kohtinguäpid. Tinder, mis on kõige levinum, alustas tegevust 2012. aastal. Praeguseks on sellel rohkem kui 10 miljonit igapäevast kasutajat. Suurest kasutajaarvust ja -huvist tingituna teatas arendustiim novembris kavatsusest lisada tasulisi funktsioone.

See uudis pani huvilised kihama. Praeguseni põhineb äpi kasutamine paaril ülimalt lihtsal valikul. Inimesele manatakse pilt soovitud soo esindajast, kes asub tema läheduses – ainus, mida pead tegema, on näpuga üle ekraani kas paremale või vasakule tõmbama. Paremale tähendab meeldimist, vasakule mittemeeldimist. Kui mõlemad osapooled märgivad üksteist meeldivaks, siis nad saavad privaatvestlust alustada.

Arendustiim on praeguseks tasuliste lisafunktsioonide arendamisega jõudnud niikaugele, et peagi jõuab uuendatud Tinder Ameerika kasutajateni. Enne prooviti uusi võimalusi Saksamaal, Brasiilias ja Ühendkuningriigis, kaasa arvatud seda, kas inimesed on nõus maksma võimaluse eest mittemeeldimine tagasi võtta. Uuriti, kas kasutajad tahavad leida partnereid mõnes võõras riigis või linnas.

Kahjuks ei ole firma täpsustanud, kuidas katsetamine sujus, seetõttu ei ole teada, millised uued valikud lõppversiooni jõuavad. Ka ei ole veel teada, palju tasuline variant maksab ja millal täpselt kasutajani jõuab. Ametlike kommentaaride kohaselt ilmub uuendatud Tinder hiljemalt märtsis. 1

Rakendusi katsetas Roland Liive