Sisuturundus
Melanhoolse roki kuningas DND lõpetab oma tuuri 10. mail Tallinnas

DND on pika ja kirju ajalooga bänd, mille juured ulatuvad möödunud aastatuhandesse. Siis, täpsemalt 1998. aastal, alustati koosseisus Andres Sepp, Rainer Sirel alias Rob ja Jaan-Olle Andressoo Big Whisky nime all. Selle nime all ja pisut koosseisu vahetades tegutsetigi esimesed kolm aastat. Seejärel...

Rene Raotma

Kultuuripealinn Tartu 2024 raames jõuab 5. maist kinodesse lühifilmide kogumik „Metsik lõuna“, mis toob vaatajateni kaheksa unikaalset lugu Tartust ja Lõuna-Eestist.

Eesti suurim esiettekannete festival Eesti Muusika Päevad (EMP) toimub esmakordselt tervikuna Euroopa kultuuripealinnas Tartus. Kohaliku nüüdismuusika olulisim suursündmus hõlmab sel aastal ka Läti ja Leedu uut muusikat, kandes tänavu laiendatud nime Balti ja Eesti Muusika Päevad.

Sisuturundus
Vilistlase lugu | Anne Veesaar: unistustel pole aegumistähtaega

Et kevadiseks kokkutulekuks vaim valmis panna, kohtub Lauri Räpp Tartu Ülikooli tuntud ja värvikate vilistlastega, et vestelda ülikooliaja mälestustest, alma mater’i vaimust ning põhjustest, miks ikka ja jälle ülikooli tagasi tulla. Aprillis vestis talle oma õpingutest ja seiklustest näitleja Anne V...

Sel nädalal saavad Tartu toomkiriku varemed uue valguslahenduse: kaunilt joonistatakse välja kõrgustesse pürgivad gooti kaared. Pidulikul avamisel näeb aga õhtu jooksul neli korda kümneminutilist valgusetendust. Panime kokku väikse ülevaate Tartu piiskopilinna peamise kiriku ajaloost.

Ester Vaitmaa,
Anni Õnneleid,
Karl-Erik Leik