Aastal 1982 alguse saanud ERKI Moeshow suurejoonelistel õhtutel on kümnendite jooksul oma kollektsioonidega üles astunud enamik Eesti moedisainereid. Noorte disainerite eeskuju, ka ise ERKI Moeshow’delt tuule tiibadesse saanud moedisainer Aldo Järvsoo nimetab ettevõtmist „säilitusaineteta loodustooteks” ning Tallinna Kaubamaja loovjuht Kristina Herodes ütleb, et „ERKI Moeshow on ainulaadne võimalus nautida loomingulist eneseväljendust täiesti vabana reaalse moeelu piirangutest”.

Sel aastal lähtub lavakujundus puhta lõuendi ideest: „Disainerite kollektsioonid on need, mis valgele lõuendile värvi lisavad,” selgitab üks disaineritest, ühtlasi sõu korraldustiimi kuuluv Olga Rattik. „Peame oluliseks, et sõu kontseptsioon ei lõhuks kollektsiooni enda olemust, ent ühtlasi püüame olemasoleva ruumi võimalusi maksimaalselt ära kasutada.”

Piletite eelmüük on avatud reede õhtuni Piletilevi müügipunktides. Üritusega samal päeval ostetud Edelaraudtee rongipileti alusel saab osta pileti kohapeal eelmüügi hinnaga. Samuti kehtib ERKI Moeshow pileti ettenäitajale soodustus rongipileti ostmisel. Pidu jätkub Telliskivi loomelinnakus.

Vaata ka

erki.artun.ee