Hea Uus Heli (HUH) avatakse kell 18 Kirjanike maja musta laega saalis üritusega "Helikirjanduslik kolmapäev", mille eesmärgiks on muusikaliste ja kirjanduslike väljendusvormide vaheline kommunikatsioon kas siis traditsioonilisel moel teineteist lihtsalt täiendades või mõne muu eelnevalt ennustamatu lähenemisnurga kaudu. Esinevad muusikute ja poeetide kooslused: Mathura ja Paavo Eensalu, Kalju Kruusa ja Kaupo Kaldmäe, Maarja Kangro ja Martti Raide ning lisaks ka eksperimentaalsete loojate kogunemine ja platvorm EKSP, kelle tegevuses on osalenud paarkümmend erinevat katse-eksimusmeetodil tegutsevat anonüümset autorit.
 
Festival jätkub kell 20 Vanalinna muusikamajas, kus toimub noore Lõuna-Eesti folkmuusiku Mari Kalkuni debüütalbumi „Üü tulõk” esitluskontsert Tallinna publikule. Soolokontserti annab ka Pastacas.
 
Neljapäeval algusega kell 20 kohtuvad Von Krahli teatri baaris HUH'i lo-fi psühhedeeliakirg kontserdisarja Odessa Popi meloodilise indiemaailmaga. Esinevad tänaseks indie-popi ringkondades legendistaatuse omandanud St Christopher Inglismaalt, progressiivset rocki, psühhedeeliat ja space-rock'i ühildav astrobeat-bänd Hidria Spacefolk Helsingist ning uus kuum Soome artist Eleanoora Rosenholm, mis astub HUH'il üles seitsmeliikmelise bigbändina, mis segab eelarvamustevabalt kokku popmuusikat, avangardi ja elektroonikat. Ürituse alguses näeb 89minutilist dokumentaalfilmi filmi "Jandek on Corwood", mis räägib ühest Ameerika ekstsentrilisemast underground-muusikust Jandekust.