Mida erilist John King Sibulale, Vaiglale ja Rullile lisab? ”Ka minu muusika põhineb bluusil, kuid selles on pungi ja crazy-noisy New Yorgi stuffi,” iseloomustas John King. ”Minu mängitud bluus sünnib just sel hetkel, kui see laval juhtub. Laval olles, kui kõik toovad oma tunded välja, ei ole meil vaja omavahel rääkida, sest bluus ongi universaalne keel,” seletas ta. ”Mina olen vaid üks element Sibula, Vaigla ja Rulliga koos mängides.”

Vaigla lisas: ”Ultima Thule lugusid me ei esita. Aga Johni kuulamine annab hea emotsiooni, laval toimuv on positiivne ja kui kuulaja on rõõmus koos meiega, siis on kõik hästi!”

##”Võiks öelda, et meie koosmängus ühineb Emajõe delta bluus Mississippi delta bluusiga,” naeris John King.

John King elab New Yorgis ja on abielus eestlannaga, kellega kohtus esimest korda Eestis viibides. Neil on kaks last: 7-aastane poiss ja 9-aastane tüdruk, kes on praegu koos isaga Eestis. Kodus olles komponeerib John King balleti-, keelpilli- ja elektroonilist muusikat ning esineb kontsertidel koos oma ansambliga King’s Cortet, mis mängib vaba- ja ekstreemset bluusi. Ta mängib 1966. aasta Fender Stratocasteril ja kasutab Fenderi võimendusi.

Milliseid plaate peaks enne John Kingi ja Sibula-Vaigla-Rulli kontserdile minekut kodus kuulama, et õiget fiilingut saada? ”Ükskõik mida Muddy Watersilt ning James Browni ja John Coltrane’i muusikat,” soovitas John King.