Heliodesign näituseruumis kontrastide ja puhaste vormidega pilku püüdvate laua ja toolide tootmiseks on kasutatud kartongrulle, millega tavaliselt ehitustel katuseplekke paigaldatakse. Taaskasutuse aspekti teadmata oskavad seda ilmselt märgata vaid ehitusvaldkonnaga kursis olijad, niivõrd märkamatult sobitub esialgu küll hoopis teisel otstarbel kasutatav materjal mööbliks kujundatute hulka. Lisaks rullidele on kasutatud heledat puitu tooli käetugedel ning toolide ja tumbade servadel, erinevat tüüpi tekstiili istumisaluse ning toolipatjade valmistamiseks.

Musta ja oranži värvi koosmõju on värske ja modernne, materjale ning vorme arvestades ehk isegi futuristlik. Seda muljet toetab kollektsiooni läbiv geomeetriline ring, mis teadupärast sümboliseerib igavikku ja kõiksust. Kuna mööbli valmistamisel kasutatud kartongirullid on silindrikujulised, moodustub selle läbilõikel toolide-tumbade ning laua põhikuju- ring. Samuti on ringikujulised nii toolipadjad kui dekoratiivsed kujundid laual, mis annavad sellele pisut märklaualiku efekti. Mööbli jaoks sobib taolisi konkreetseid vorme ja värve hindav ja esile toov interjöör, näiteks modernsed bürooruumid või kohvikud-lounge’id. Ent miks mitte ka kodud, mis eristuvaid, konkreetseid ning efektseid sisustuselemente otsivad.

Mööblikollektsioon „Anu“ räägib lugu nutikast taaskasutamisest ning inspireerib uut elu otsivaid materjale valides üha kaugemale vaatama. See on kindlasti miski, millele X Disainiöö põhitemaatikaks olev tulevikudisain rajaneda võiks.

Endise Heliose kino ruumes on 27. septembrini avatud 12-18 hulk disaininäitusi.