Meisterkitarrist Jeff Beck on otsustanud uuele plaadile talletada senisest märksa värskemat soundi. Beck väidab, et tema varasem muusika on oma aja ära elanud ja kõlab tänapäeval väga antiiksena ning kavatseb vahetada kitarrihelid techno ja rave-sound’ide vastu. Siiski ei kavatse mees kogu oma hinge uutele ja moodsamatele helidele maha müüa, vaid uus album tuleb segu kompuutrimuusikast ja traditsioonilisest kitarrimängust.

Üks maailma tuntumaid pop- ja rocklauljaid, Rod Stewart tuleb sügisel kontserdiga Soome. Staar esineb laupäeval, 14. novembril Helsingis Hartwall Areenal. Publiku huvi on juba ette suur, sest ‰otlasest laulja käis viimati Soomes 70. aastate algul. Kontserdipileteid hakatakse müüma juba täna.

Plaadikompanii Geffen on võitnud lahingu pisikese USA indie-firmaga peetud võitluses. Põhjuseks Becki uue albumi väljaandmisõigus. Nimelt on Beckil leping kahe plaadifirmaga (Geffen ja Bong Load) ja muusik otsustas juba märtsis valmis saanud plaadi ilmutada väikese firma all. Kuid Geffenile see ei meeldinud, sest hetkel väga populaarne Beck tähendab igale kompaniile korralikku kullasadu. Pika sõdimise tulemusena ostis Geffen müügiõiguse kahe miljoni dollari eest lihtsalt ära ja seetõttu ilmub Becki uus album “Mutations” lõpuks ometi 20. oktoobril.

Kaks aastat tagasi tapetud räppari Tupac Shakuri manager Ella Steinberg ja ema Afeni Shakur valmistavad ette staari mälestusalbumit. Juba on teada, et plaadil esinejate koosseis tuleb väga mõjukas. Teiste seas töötlevad Tupaci lugusid Ziggy Marley, Smash Mouth, Roberta Flack, Prince, Alanis Morrisette, Sting ja Seal. Algselt olevat olnud huvitatud ka Madonna, kuid diiva leidis siiski oma töögraafiku liiga tiheda olevat, et stuudios spetsiaalne laul salvestada.