Tantsuteatri Compagnie lõi Philippe Saire 1986. aastal Lausanne'is Sevelin 36 nimelises teatris, kus ta töötab siiani. Aastate jooksul on trupp käinud edukatel külalisetendustel enam kui sajas linnas nii Euroopas, Aasias kui Ameerikas. Philippe Saire on kokku loonud pea 20 tööd, neist edukamad on olnud "Don Quixote", "Vacarme", "Le Palindrome" ning "Vie et Moeurs du Cameleon Nocturne". Viimane esietendus küll juba 1991. aastal, kuid suure nõudluse tulemusena taastati 1999. aasta juulis. Nüüd on seda etendust võimalik näha ka Eestis.

1998. aastal võitis Philippe Saire koos Saða Pepeljaeviga prestiiþika Bagnolet konkursi Pariisis ning tema trupp sai samal konkursil "interpretatsiooni preemia". Philippe Saire on Lausanne'i Kaasaegse Tantsu Keskuse kunstiline juht. "Philippe Saire trupp kutsub oma vaatajad põnevale retkele maailma, mis eksisteerib ainult pidude lõpus. See on aeg kui su keha on surmväsinud, kuid miski sunnib sind edasi, sunnib sind liikuma."

Koreograaf Philippe Saire toob oma trupi 16. novembril Tartus publikuni Vanemuise Kontserdimajas ning 18. novembril uhiuude Vanalinna teatrimajja Tallinnas.

Piletid on müügil Vanemuise Kontserdimaja piletikeskuses, Piletilevi müügipunktides, Kaubamaja piletikeskuses ning Vanalinna Teatrimaja kassas.