Eesti uuemat režissööride põlvkonda esindava Liina Paakspuu esimene täispikk mängufilm „Soovide puu” võitis Tiburoni rahvusvahelisel filmifestivalil USA-s The Golden Reel Award´i kui parim komöödiafilm, teatas Eesti filmi sihtasutus. Kokku osales sellel festivalil üle 200 mängufilmi kogu maailmast.

“Soovide puu” on musta komöödia sugemetega mängufilm, mis valmis tootja Revolver Filmi (produtsent Karin Reinberg-Shestakov) ja ERR-i koostöös 2008. aasta detsembris ning filmi maailmaesilinastus toimus mainekal Montreali rahvusvahelisel filmifestivalil 2009.aasta augustis. Muuhulgas on film ära käinud ka India suurimal filmifestivalil Mumbais, Les Arcs’i festivalil Prantsusmaal ning võistelnud Parima Publikufilmi kategoorias BIFF-festivalil Saksamaal.

Filmi stsenarist on Martin Algus, operaator Mait Mäekivi, kunstnikud Mare Raidma ja Kerstin Raidma, helilooja Janek Murd, monteerija Jüri-Illimar Shestakov.

Näitlejad: Elina Pähklimägi ja Marilyn Jurman, Ago Soots, Erki Laur, Andres Tabun, Elina Reinold, Margus Grosnõi, Anneli Rahkema, Raimo Pass, Saima Noor, Robert Śimuk jt.
Filmi produtsent on Karin Reinberg-Shestakov, tootja Revolver Film OÜ / koostöös ERR-iga.

Filmi valmimist toetasid Eesti Filmi Sihtasutus ja Kultuurkapital.