29. jaanuaril toimuvale avalikule kohtumisele rahvusraamatukogus on osalema oodatud nii kirjanikud, ajakirjanikud, kirjastuste töötajad kui ka kirjaniku loomingu austajad, teatas meediaklubi Impressum.

Sergei Lukjanenko sündis Kasahstanis, kus on veetnud ka suurema osa elust. Ta on lõpetanud Almatõ riikliku meditsiiniinstituudi psühhiaatria erialal. Kirjandusliku loominguga on tegelnud üle 20 aasta. Ta on kirjutanud sadu romaane, jutustusi ja muid teoseid.

Suurema tuntuse tõi Lukjanenkole kui kirjanikule “Vahtkonna” sari. “Öise vahtkonna” edukas ekraniseering tegi Sergei Lukjanenost Venemaal tõelise kultuskirjaniku. Teda teatakse ka populaarse blogijana, kelle veebipäevik doctor_livsy on äratanud Venemaa veebikogukonnas suurt huvi.

Praegu elab Lukjanenko Moskvas. Ta on abielus, peres on kaks poega. Suitsetab piipu, armastab koduloomi jahuvitub kulinaariast.

Vaba sissepääsuga avalikule kohtumisele Sergei Lukjanenkoga tuleb ennast registreerida telefonil  +372 6355819  või  +372 58273977 , samuti e-posti aadressil info@impressum-club.eu.

Külalisele on võimalik juba eelnevalt esitada küsimusi aadressel www.impressum-club.eu. Kolmele kõige huvitavama küsimuse esitajale kingib Sergei Lukjanenko ühe oma autogrammiga raamatu.