Kell 18 juhatab ürituse sisse loeng Briti õudusfilmidest, millele järgneb avalik diskussioon.

Kell 20 saab näha režissöör Terence Fisheri mängufilmi “Frankensteini needus” (Suurbritannia 1957, 82 min). Filmi sisu on järgmine: parun Victor Frankensteini (Peter Cushing) teaduslike katsete eesmärgiks on luua üliinimene. Tema töö tulemusel valmib aga hoopis maniakaalne koletis (Christopher Lee), kes saab saatuslikuks oma looja lähedastele. Teadlane ise kaotab loometöö käigus reaalsusetaju ning on oma eesmärkide saavutamiseks valmis kõigeks – isegi mõrvaks.

Kell 22 näidatakse Adam Masoni ja Simon Boyesi mängufilmi “Murtud” (Suurbritannia 2006, 90 min). Möödunud aastal palju poleemikat tekitanud praktiliselt eelarveta vändatud “Murtud” on üks selliseid filme, mis sarnaneb austria vanameistri Michael Haneke (“Benny videod”, “Funny Games” jt) varasema perioode töödega.

“Murtud” on pingeline ja vägivaldne õudusfilm, mille unustamatud alguskaadrid ei ole kindlasti mõeldud nõrganärvilistele. Film pälvis möödunud aastal kuulsal Dead By Dawn õudusfilmide festivalil parima filmi preemia. Korraldajad ei soovita filmi alla 18-aastastele.

Üksikpilet maksab 50 krooni, sooduspilet 30 krooni.