M83 ja Air on kaks prantsuse elektroonikabändi. Mõlemad on mõnusad, lüürilised ja maagilised ning teinud ka filmimuusikat. Mõlemalt võib oodata midagi sarnast Sigur Rósi esinemisega, mis lummas Positivusel kolm suve tagasi. Air on just üllitanud kogumikalbumi bändi 20 aasta tegutsemise tähistamiseks, mis tõotab kõik kuulsad hitid ka Positivusele tuua. M83 toob oma uue plaadi kraami sekka kindlasti mõni aasta tagasi kõikide kõrvus tinisenud megahiti „Midnight City”.
M83

Vanakoolitegija comeback’i tegemas

Seda osa täidab tänavu Iggy Pop (USA). Hittidega „Lust for Life” ja „The Passenger” tuntud hr Pop esitleb Euroopas sellel suvel oma värsket plaati „Post Pop Depression”, mida asjatundmatum kuulaja võiks nimetada davidbowielikuks. Kummituslik, tume, põnev – plaat näitab, et Iggy on ikka veel tasemel ja see on live, mida tasub oodata! Sama osa eelmisel aastal täitnud Robert Plant ootusi ei petnud, loodetavasti ei tee seda ka hr Pop.
Iggy Pop

Moodne girl-power

Grimes Kanadast, Seinabo Sey Rootsist ja Joss Stone Ühendkuningriigist on kolm sooloartisti, keda tasub ägedate naislauljate austajatel kindlasti kuulama sättida. Igaüks eri stiiliga (synthpop, R’n’B ballaadid, soul), aga kõik attitude’i ja häälega, mida ei saa võimaluse korral kuulamata ning vaatamata jätta.
Grimes

Kvaliteetne nüüdisaeg

Kui just rahulikum põlvenõksutamine ja õõtsumine kvaliteetse ning hästi produtseeritud indie-, pop- või alternatiivse rokkmuusika järgi on sinu lemmik, on kindla peale minek Wolf Alice (UK) või Mercury Rev (USA). Years & Years (UK) on midagi tempokamat, elektroonikaga üle vürtsitatud popmuusika, mis toob naeratuse näole ja publiku lava ette tantsima. Hea tuju on garanteeritud.

Paar pärli

Tume bass, ohtlikult kurjaennetav lüürika ja hääl. Ho99o9 (loe: horror) teeb muusikat, mis kedagi ükskõikseks ei jäta. Nõrganärvilistele (meenuta Prodigy live’i) ei soovita, julgetele pakuvad USA hiphopparid oma toore energiaga kõva kontserdielamuse.

Venemaa ja britpop – kes neid oskaks… koos ette kujutada? Moskva bänd Milk teeb nostalgilise ekskursi 20 aasta tagusesse aega, kui lavalaudadel tegid ilma Oasis ja Blur. Mõnus kuulamine reede õhtupoolikul.

Soul, soul ja veel soul. Charles Bradley & His Extraordinaires (US) tõotab olla üks Positivuse kõige erilisem artist, kelle esinemine poeb kindlasti kuulajale hinge ja ei jäta kedagi külmaks.