Eriõhtusöögid annavad aimu toidujäätmete kasutamisest

 (1)

Peeter Pihel
Peeter PihelFoto: Vallo Kruuser

Toitu ära visata on kõige lihtsam, aga nii lendab prügi hulka loovus ja restorani kasum.

Tallinn Music Weeki raames toimuvad Rootsi parima restorani Fäviken Magasinet peakoka parema käe Peeter Piheli eestvedamisel 29. ja 30. märtsil Trash Cookingu õhtusöögid, mille eesmärk on teavitada inimesi toidujäätmete nutikaist ja kestlikest kasutusviisidest.

Edasi lugemiseks logi sisse, telli digipakett või osta artikkel
0,59 € Osta artikkel
Tutvu maksevõimalustega >>
Jäta kommentaar
või kommenteeri anonüümselt
Postitades kommentaari nõustud reeglitega
Loe kommentaare Loe kommentaare