Tänasest pühapäevani leiab Tallinnas aset festival Hea Uus Heli (HUH), mis toob juba viiendat korda Eesti kuulaja ette suure valiku muusikasuundumusi nii välis- kui ka kodumaalt.

Festivali korraldaja Aivar Tõnso sõnul peaks festival huvitama eelkõige avatud meelega inimesi, kes naudivad elu mitmetahulisust. Festival ei kajasta pelgalt muusikatrende aastal 2006, vaid katsub pidada sidet ka sellega, mis on toimunud juba varem.

HUH-l esinevad mitmed kodumaised artistid – Kulgurid, Algorütmid, Nemos, Stella, Köök, Out-or, kui nimetada õige väheseid. Nende kõrval astuvad üles välismaised külalised, näiteks psühhedeelset space-rokki viljelev eX-Girl Jaapanist, legendaarne ansambli Can trummar Jaki Liebezeit (koos vibrafonistist elektronmuusiku Burnt Firedmaniga) ning praegu Berliinis resideeriv Soome juurtega elektroartist Vladislav Delay. HUH kaks suuremat eriüritust on “1ÖÖ%” reedel Kinomajas ja Von Krahlis ning Rulers of the Deepi ja HUH ühine pidu “Muda Music” laupäeval, mis toimub samuti Von Krahlis.  Teisteks esinemiskohtadeks on näiteks Kumu auditoorium, EMTA orelisaal, Katariina kirik ja Juuksuri baar Vaimu tänaval.