Nüüd on pakutud uus filmi valmimise tähtaeg – Hollywoodi murdnud soomlane Renny Harlin peaks oma töö valmis saama 2010. aasta sügiseks, seega aasta hiljem, kui esialgu plaaniti.

Algse kava järgi oleksid „Mannerheimi” võtted pidanud juba käima, et talvised lahingustseenid filmitud saaks. Rahvusvaheline majanduskriis on aga mõjutanud suure filmi rahastajate otsuseid ja nii on filmiprojekt rippunud juuksekarva otsas. Vahepeal lasti käiku enneolematu võte – filmi tootjad alustasid 50-euroste kinopiletite müüki, et sel viisil saada kokku osa filmimise raha, mida on eelarve järgi vaja kümme miljonit eurot.

Kuigi uusi finantseerimislepinguid ei ole alla kirjutatud, on filmitegijad juba esitanud uued filmitähtajad. Võtted peaksid algama kevadel. Talvevõtted loodetakse teha käesoleva aasta lõpus ja nii saabki film esilinastuda järgmisel sügisel.

Lisaks filmile on samas paketis käivitunud veel raamatu-projekt. Nimelt on kavas ilmutada tänavu oktoobris Hannu Raittila kirjutatud romaan, mille lähtekohaks on filmi stsenaarium.