Kogumistöö aitab kaasa Eesti Ajaloomuuseumis toimuva näituse Raha paneb rattad käima. Eesti Reklaamfilm 40. Näitus avatakse 14.nov. 2007 Eesti Ajaloomuuseumi Maarjamäe lossis.

Eesti Filmimuuseumi näitus Raha paneb rattad käima. Eesti Reklaamfilm 40 käsitleb siinse telereklaami ja vestlusaadete sündi ning arengut aastatel 1967-1996. Näitus rajaneb eelkõige filmi- ja fotomaterjalil.

Kahjuks aga ei ole säilinud “Reklaamiklubi” salvestisi, kuna saade läks otse eetrisse. See aga ei tähenda, et keegi vaatajatest ei salvestanud televiisorist nähtut.

Eesti Ajaloomuuseum palub abi Reklaamfilmile pühendatud näituse korraldamisel, kuna muuseumidesse ja arhiividesse on jõudnud erakordselt vähe Reklaamfilmi filmimaterjali.

Juhul, kui Te ei soovi oma salvestisi muuseumile loovutada, palume võimalust teha neist koopiad. Näituse huvides palume Reklaamfilmi “Reklaamiklubi” salvestistest teada anda 21.septembriks 2007.

Täpsemat infot kogumistöö kohta jagab ja andmeid kogub Eesti Ajaloomuuseumi Filmimuuseumi juhataja Maria Mang e-posti aadressil maria.mang@eam.ee või telefonidel 56208875, 6228615.